Kontakt/Rechtliches

Impressum:

Sitz des Vereins:

Klein Alischer Saat
Haus Nr. 41
Klein Alisch
547656
Rumänien

Postanschrift:
ASOCIATIA Sămânţa Seleuşul – Mic,
Sat Seleus mic Nr. 41
Com Zagâr
547656
România

Kontakt:
Elektronisch:
post(at)klein-alisch.eu

Telefon/Fax:
(in Kürze)


Declaraţie de declinare a responsabilităţii:

Accesând şi utilizând acest site, acceptaţi şi sunteţi de acord cu următoarea declaraţie de declinare a responsabilităţii:
Studiul sau accesarea informatiilor de pe site-ul nostru, de catre terti se realizeaza in mod voluntar.
Informatiile cuprinse in prezentul site sunt furnizate de persoanele fizice, organismele si organizatiile colaboratoare, pe propria lor raspundere. Asociatia noastra declina orice responsabilitate legata de continutul acestor informatii, in special in ceea ce priveste exactitatea lor.
Asociatia isi rezerva dreptul de a inceta orice fel de colaborare cu organisme, organizatii sau persoane fizice ale caror valori, obiective, si/sau actiuni ar intra în contradictie cu principiile unei bune etici sau care contravin legilor nationale.
Asociatia are dreptul exclusiv de a modifica, limita sau de a intrerupe site-ul sau orice material.

Site-ul Asociatiei contine de asemenea linkuri catre site-uri externe asupra carora Asociatia nu detine niciun control si, prin urmare, isi declina orice responsabilitate legata de acestea. Furnizarea acestor linkuri nu reprezintă o aprobare sau o garantie din partea Asociatiei cu privire la vreunul dintre aspectele urmatoare: organizaţia (persoana fizica sau juridica) desemnata sa administreze sau sa furnizeze continutul unuia dintre site-urile repertoriate, serviciile promovate de acestea sau activitatile declarate, continutul sau opiniile prezentate pe site-urile respective.
Utilizarea site-ului Asociatiei implica respectarea termenilor de mai jos:

  • asociatia nu-si asuma raspunderea pentru eventualele neconcordante in datele expuse in rapoarte, harti sau alte materiale informative publicate pe site
  • asociatia nu poate fi facuta responsabila pentru parti ale site-ului care nu functioneaza ori pentru informatii care sunt incorecte, incomplete / invechite. Prin urmare, Asociatia nu este responsabila pentru daune directe sau indirecte ca urmare a utilizarii informatiilor de pe acest site.
  • preluarea de informatii de pe site-ul asociatiei se poate face doar cu acordul conducerii asociatiei si cu specificarea sursei
  • preluarea de materiale audio vizuale este interzisa fara acordul prealabil al conducerii asociatiei
  • postarea de comentarii este permisa tuturor persoanelor cu respectarea regulilor de decenta si bun simt. Asociatia isi rezerva dreptul de a sterge comentarii injurioasa, defaimatoare sau cu un limbaj inadecvat

Nici o cerere de daune consecvențiale nu poate fi avansată contra Asociatiei de vreme ce este o asociație voluntară de indivizi, dezvoltată în mod liber si care pentru atingerea scopului sau declarat posteaza diverse resurse online cu scop cultural și educativ.

Speichere in deinen Favoriten diesen permalink.

Kommentare sind geschlossen.